Fast & Furious X promet escenes d'acció

Fast & Furious X promet acció intensa
Fast & Furious X rep una qualificació oficial de la MPA que promet que la nova pel·lícula de la saga comptarà amb "seqüències intenses de violència i acció"

Fast X rep una qualificació oficial de la MPA prometent algunes escenes d'acció intenses. La dècima i penúltima pel·lícula de la franquícia d'acció de carreres de carrer convertida en rodamons s'està tornant més gran que mai. Fast Xencuentra a Dom protegint la seva família de la fúria de Dante, el fill de Fast Five, que ara busca venjança per la mort del seu pare. Vin Dièsel torna una vegada més al costat dels habituals de la franquícia: Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Jason Statham i Sung Kang. L'elenc també inclou als nouvinguts d'alt perfil Jason Momoa i Brie Larson.

Ara, amb la data de llançament de Fast X pròximament aquesta primavera, la Motion Picture Association of America ha emès la seva qualificació oficial per a la pel·lícula. Segons el seu lloc web Film Ràtings , Fast X, com era d'esperar, va rebre una qualificació PG-13. Una descripció especifica que el motiu de la qualificació és " seqüències intenses de violència i acció, llenguatge i material suggeridor ".

Jason Momoa és l'antagonista de Vin Dièsel en aquest nou lliurament de la saga
Dominic Toretto, aprendràs tot sobre la por.Dante

Aquest tipus d'acció intensa es mostra per complet en el tràiler de Fast X , que pots veure a continuació, i que presenta a Dom derrocant dos helicòpters amb el seu automòbil i una bola de metall gegant que roda pels carrers de Roma com una referència a Raiders of the Lost Ark. També hi ha un enfocament renovat en les carreres de carrer, que la franquícia ha abandonat en la seva majoria en els últims lliuraments. La intensa violència també està en exhibició, inclòs el combat cos a cos entre Letty i Cipher, i Jakob de John Cena colpejant a un home a través del pis.

Els personatges van ser creats per l'escriptor i productor estatunidenc Gary Scott Thompson, per al guió de la pel·lícula de 2001 The Fast and the Furious, originalment basat en l'article Racer X de l'autor Ken Li. Si bé la saga ha tingut una baixa molt important de l'elenc amb la mort de Paul Walker en 2013, Vin Dièsel va continuar amb les sèries de pel·lícules que li va prometre a l'actor ja mort, recalcant que juntament amb la resta de l'elenc consideren que fins i tot la saga està molt activa. Es considera que la saga és el vehicle que va impulsar als actors Vin Dièsel i Paul Walker a la fama.
Wikipedia
QuickShop