Food for Profit

Compartir
Imatge del Poster Food for Profit

Food for Profit

Any: 2024
Data d'estrena: 07/06/2024
País: Itàlia
Idioma original: Italià
Direcció:
Gènere: Documental
Durada: 90 min.
Repartiment:

Sinopsi

Food For Profit és el resultat de cinc anys de recerca de la periodista Giulia Innocenzi sobre els vincles entre el Parlament Europeu i la indústria de la ramaderia industrial, f...

Food For Profit és el resultat de cinc anys de recerca de la periodista Giulia Innocenzi sobre els vincles entre el Parlament Europeu i la indústria de la ramaderia industrial, finançada amb gairebé 387.000 milions d'euros del pressupost destinat a la Política Agrària Comuna (PAC).

Codirigida per Innocenzi i Pablo D’Ambrosi, la pel·lícula que es va estrenar al Parlament Europeu a Brussel·les el febrer d'aquest any, arriba a cines espanyols el 7 de juny després d'arrasar a la taquilla italiana.

Amb la voluntat d'aconseguir un canvi real a la societat, el documental ja ha aconseguit que dos eurodiputats, un dels quals l'espanyola Clara Aguilera, siguin apartats de les llistes.

El documental no mostra només la connexió entre la indústria càrnia i les altes esferes europees, també l'impacte que la ramaderia intensiva té en la salut dels consumidors de carn, i el canvi climàtic.

Food for Profit demostra que des d'Europa s'està finançant un model de consum insostenible a tots nivells.

Com diu D’Ambrosi, “el Green Deal és tot menys verd”.

Compra la teva entrada
Seleccioni un cinema per a comprar les entrades

Properament a la venda

Et pot interessar
related movie related movie related movie
Destacats
Fotograma de la película
QuickShop