GHOST: Rite Here Rite Now

Compartir
Imatge del Poster GHOST: Rite Here Rite Now

GHOST: Rite Here Rite Now

Any: 2024
Data d'estrena: 20/06/2024
País: Estats Units
Idioma original: Anglès
Direcció:
Gènere:
Durada: 145 min.
Repartiment:

Sinopsi

Rodada durant els dos concerts de GHOST al Kia Forum de Los Angeles, RITE HERE RITE NOW és molt més que un espectacle musical portat al cinema. El primer llargmetratge de GHOST c...

Rodada durant els dos concerts de GHOST al Kia Forum de Los Angeles, RITE HERE RITE NOW és molt més que un espectacle musical portat al cinema. El primer llargmetratge de GHOST combina actuacions fascinants en directe amb una història narrativa que reprèn els fils argumentals de la llarga sèrie d'episodis web de la banda.

El resultat és una barreja fantasmagòrica absolutament única: Les interpretacions en directe dels temes favorits dels cinc àlbums de GHOST, així com de "Mary On A Cross", amb disc de platí de la RIAA, entre d'altres, s'entremesclen amb els debuts a la gran pantalla d'algunes cares familiars per a les legions de fans de la banda.

Tant si ets un devot deixeble que busca reviure els records més preats de l'espectacle en directe de GHOST com si ets un curiós no iniciat, RITE HERE RITE NOW et deixarà completament embruixat i captivat per aquest grandiloqüent però íntim retrat cinematogràfic de GHOST.

Compra la teva entrada
Seleccioni un cinema per a comprar les entrades

Properament a la venda

Et pot interessar
related movie related movie
Destacats
Fotograma de la película
QuickShop