Coup de chance

Compartir
Imatge del Poster Coup de chance

Golpe de suerte

Any: 2023
Data d'estrena: 29/09/2023
País: Reino Unido
Direcció: Woody Allen
Gènere: Comèdia, Drama, Romanç, Thriller
Qualificació:
Durada: 96
Valoració crítica:
()
Repartiment: Philippe Uchan, Lou de Laâge, Grégory Gadebois, Guillaume de Tonquedec, Melvil Poupaud
Fotografia retrato de Philippe Uchan
Philippe Uchan
Fotografia retrato de Lou de Laâge
Lou de Laâge
Fotografia retrato de Grégory Gadebois
Grégory Gadebois
Fotografia retrato de Guillaume de Tonquedec
Guillaume de Tonquedec
Fotografia retrato de Melvil Poupaud
Melvil Poupaud

Sinopsi

El proper 17 de setembre tindrem el privilegi de rebre a Woody Allen presentant la preestrena de “Golpe de suerte” en exclusiva a MOOBY Aribau Cinema de Barcelona. Fanny (Lou ...

El proper 17 de setembre tindrem el privilegi de rebre a Woody Allen presentant la preestrena de “Golpe de suerte” en exclusiva a MOOBY Aribau Cinema de Barcelona.

Fanny (Lou de Laâge) i Jean (Melvil Poupaud) tenen tots els ingredients d’una parella ideal: gaudeixen de l’èxit professional, viuen en un pis preciós d’un dels millors barris de París i semblen estar tan enamorats com el primer dia. Però, quan la Fanny es troba per casualitat amb un antic company de l’escola l’Alain (Niels Schneider), se sent atreta pels seu encants immediatament. Aviat tornaran a veure’s i la seva relació esdevindrà cada vegada més intima.

Showbiz - Roger Friedman.

El guió és tan nítid com Delitos y faltas, que va fer fa 34 anys. També té un gir sorpresa que ningú que el vegi podrà delatar. La pel·lícula acaba amb un crit ofegat.

Fotogramas - Manu Yáñez.

Hi ha escenes, com la majoria de les de Laâge i Schneider, que vibren al so del romanticisme clàssic alleniano, però la trama criminal no acaba de funcionar, estancada entre ser un homenatge al cinema negre i una paròdia d'aquest.

Diario El País - Tommaso Koch.

Demostra que el veterà autor encara té molt a oferir (...) una entretenidísima comèdia negra (...) Ofereix frescor, girs, intel·ligència i ironia. I un colossal embolic tragicòmic"

Diario El Mundo - Luis Martínez.

Allen converteix la seva pel·lícula 50 en una molt tèrbola i feliç celebració de si i de la seva carrera (...) llueix la mirada tèrbola de Match point, però, sobretot, gasta la certesa immoral i molt inquietant de Delictes i faltes

Variety - Owen Gleiberman.

La seva millor pel·lícula des de Blue Jasmine (o potser Match Point) (...) No és una comèdia, però mentre la veus gairebé pots veure a Woody Allen dempeus a un costat, rient-se de la bogeria humana que t'està mostrant

Compra la teva entrada
Seleccioni un cinema per a comprar les entrades

Properament a la venda

També et pot interessar
Destacats
Fotograma de la película
QuickShop