I L'Àliga Vola. Sergi Mingote K2 Hivernal

Compartir
Imatge del Poster I L'Àliga Vola. Sergi Mingote K2 Hivernal

I L'Àliga Vola. Sergi Mingote K2 Hivernal

Any: 2024
Data d'estrena: 07/06/2024
País: Espanya
Direcció: Albert Barceló
Gènere: Documental
Durada: 65 min.
Repartiment: Sergi Mingote
Fotografia retrato de Sergi Mingote
Sergi Mingote

Sinopsi

No us perdeu aquesta sessió especial amb presentació i col·loqui a càrrec del documentalista de capçalera de Sergi Mingote, Albert Barceló, director de la pel·lícula, i Mir...

No us perdeu aquesta sessió especial amb presentació i col·loqui a càrrec del documentalista de capçalera de Sergi Mingote, Albert Barceló, director de la pel·lícula, i Miriam Roset la dona de Sergi Mingote. Una sessió única a MOOBY Bosque el divendres 7 de juny a les 20h

Si avui el Sergi, que ha marxat per sempre, pogués contestar què té la muntanya que l’empeny a sortir de casa per posar al límit les seves capacitats físiques i emocionals, arriscant la seva pròpia vida, segurament ens demanaria de fer aquest viatge.

Sergi Mingote va perdre la vida al K2 en un fatídic accident el 16 de gener de 2021.

Tres anys després Albert Barceló ha pogut reunir la força i l’energia per acabar el documental que narra l’última expedició del seu company i amic.

El documental parteix de la reflexió al voltant dels motius de l’atracció pel risc en el món de l’alpinisme. Com ho viuen els familiars de la persona que decideix emprendre una expedició? Què els empeny a sobrepassar els propis límits i a plantejar-se reptes cada vegada més inassolibles?

Compra la teva entrada
Seleccioni un cinema per a comprar les entrades

Properament a la venda

Et pot interessar
related movie related movie related movie
Destacats
Fotograma de la película
QuickShop