La Ternura

Compartir
Imatge del Poster La Ternura

La Ternura

Any: 2023
Data d'estrena: 29/09/2023
País: Espanya
Direcció: Vicente Villanueva
Gènere: Comèdia
Qualificació:
Durada: 105
Valoració crítica:
()
Repartiment: Carlos Cuevas, Alexandra Jiménez, Gonzalo de Castro
Fotografia retrato de Carlos Cuevas
Carlos Cuevas
Fotografia retrato de Alexandra Jiménez
Alexandra Jiménez
Fotografia retrato de Gonzalo de Castro
Gonzalo de Castro

Sinopsi

La Ternura és una divertida comèdia romàntica que conta la història d'una Reina alguna cosa maga i les seves dues filles princeses que viatgen en la Flota d'Índies per a casar...

La Ternura és una divertida comèdia romàntica que conta la història d'una Reina alguna cosa maga i les seves dues filles princeses que viatgen en la Flota d'Índies per a casar-se en matrimonis convinguts pel Rei.

La Reina Esmeralda odia als homes perquè sempre han condicionat la seva vida i li han llevat la llibertat, així que no està disposada al fet que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan la Flota passa prop d'una illa que la Reina creu deserta invoca una tempestat que enfonsa el vaixell en el qual viatgen. El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per a no tornar a veure un home en la seva vida.

El problema és que trien una illa en la qual des de fa vint anys viuen un llenyataire amb els seus dos fills que van fugir allí per a no tornar a veure una dona en la seva vida. Quan la Reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, tement per la seva vida, es vesteixen d'homes per a protegir-se.

Compra la teva entrada
Seleccioni un cinema per a comprar les entrades

Properament a la venda

També et pot interessar
Destacats
Fotograma de la película
QuickShop