Mirando Al Cielo

Compartir
Imatge del Poster Mirando Al Cielo

Mirando Al Cielo

Any: 2023
Data d'estrena: 28/09/2023
País: México
Direcció: Antonio Peláez
Gènere: Drama
Qualificació:
Durada: 122
Valoració crítica:
()
Repartiment: Julián Fidalgo, Luis Xavier, Estela Cano
Fotografia retrato de Julián Fidalgo
Julián Fidalgo
Fotografia retrato de Luis Xavier
Luis Xavier
Fotografia retrato de Estela Cano
Estela Cano

Sinopsi

Sessió especial amb presentació i col·loqui amb el director Antonio Peláez. Dijous 28 de setembre a les 20:00h a MOOBY Gran Sarrià. Durant la persecució religiosa a Mèxic oc...

Sessió especial amb presentació i col·loqui amb el director Antonio Peláez. Dijous 28 de setembre a les 20:00h a MOOBY Gran Sarrià.

Durant la persecució religiosa a Mèxic ocorreguda de 1926 a 1929, José Sánchez del Riu, un jove de 13 anys, fill menor d'una de les famílies de major llinatge i respectades del seu natal Sahuayo, va demanar la benedicció dels seus pares per a enlistarse en l'exèrcit cristero i lluitar en defensa de la seva fe contra l'exercito federal del president Calles. En un acte heroic durant una de les batalles va ser capturat per haver-li ofert el seu cavall al seu general per a salvar-lo, i va ser portat al seu poble per a ser executat pel càrrec d'alta traïció a la pàtria. La paradoxa de la història és que la màxima autoritat del poble, el diputat Rafael Picazo, qui havia de donar l'ordre de la seva execució … era el padrí de José.

Compra la teva entrada
Seleccioni un cinema per a comprar les entrades

Properament a la venda

També et pot interessar
Destacats
Fotograma de la película
QuickShop