Política de Privacitat

Política de privacitat

Informació addicional sobre Protecció de Dades

 1. RESPONSABLE

  Qui és el Responsable del tractament de les teves dades personals?

  Identitat: Edificios y Espectaculos S.L.

  Adreça postal: Carrer Provença, 266 - 5 2, 08008, Barcelona (Espanya).

  Correu electrònic: info@moobycinemas.com

 2. FINALITATS

  Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

  En compliment del que es disposa en el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que resulti d'aplicació, t'informem que en Edificios y Espectaculos S.L. tractem les dades personals que ens facilites per a les següents finalitats:

  • (1) En el supòsit que ens haguessis escrit mitjançant el nostre Formulari de Contacte, tractaríem les teves dades per a gestionar la teva consulta en relació amb els nostres productes i serveis oferts
  • .
  • (2) En el supòsit que t'haguessis donat d'alta en nostra newsletter, tractaríem les teves dades per a per a enviar-te comunicacions comercials sobre promocions que puguin resultar del teu interès, entre altres, mitjançant email i xarxes socials així com la cartellera setmanal amb les últimes estrenes.
  • (3) En el supòsit que ens haguessis facilitat el teu currículum a través de l'apartat Treballa amb nosaltres, tractaríem les teves dades per a gestionar el procés de selecció de personal
 3. TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

  Per quant temps conservarem les teves dades?

  Les teves dades seran conservades:

  • En relació amb la finalitat (1) fins al moment en què hàgim resolt la teva consulta, així com el temps necessari per a complir les obligacions legals corresponents.
  • En relació amb les finalitats (2) i (3) durant un termini màxim de 5 anys des de la teva última interacció, o mentre no et donis de baixa o sol·licitis la supressió de les teves dades, així com el temps necessari per a complir les obligacions legals corresponents.
 4. LEGITIMACIÓ

  Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

  La base legal per al tractament de les teves dades personals corresponents a cadascuna de les finalitats (1) a (3) incloses en l'apartat 2 anterior (“Finalitats”) és el consentiment exprés (clara acció afirmativa) atorgat a Edificios y Espectaculos S.L. en el moment de recollida de les teves dades personals.

 5. DESTINATARIS

  A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

  Les teves dades personals no seran cedits a cap tercer, excepte a aquells tercers per als quals resulti necessària la seva intervenció per a la correcta gestió de la prestació del servei.

  Així mateix, en el supòsit que ens haguessis facilitat el teu currículum a través de l'apartat Treballa amb nosaltres, podríem cedir les teves dades intra-grup, amb finalitats administratius, sobre la base de l'interès legítim de la companyia Edificios y Espectaculos S.L.

  Finalment, les teves dades també podran ser cedits a organismes i autoritats públiques (administratives o judicials) en aquells casos en els quals una norma legal així ho estableixi.

 6. DRETS

  Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals i com pots exercir-los?

  Tens dret a accedir a les teves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.

  En determinades circumstàncies, podràs sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

  En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, podràs oposar-te al tractament de les teves dades.Edificios y Espectaculos S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

  Així mateix, pots exercir el dret a la portabilitat de les dades, així com retirar els consentiments facilitats en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

  Si desitges exercir qualsevol dels teus drets pots dirigir-te a nosaltres, pots dirigint-te personalment al domicili d'Edificios y Espectaculos S.L. en l'adreça indicada anteriorment, o enviant un correu electrònic a info@moobycinemas.com, identificant-te convenientment.

  Finalment, t'informem que pots dirigir-te davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i altres organismes públics competents per a qualsevol reclamació derivada del tractament de les teves dades personals.

QuickShop