MOOBY GRAN SARRIÀ : MOOBY CINES

Cartellera
Imatge del poster de Wicked Little Letters Imatge del poster de Wicked Little Letters

Més info COMPRAR

Pequeñas cartas indiscretas

 • Comèdia
 • Crim
 • Drama
 • Històric
 • Misteri
Pequeñas cartas indiscretas

“Anys 20. A la ciutat costanera de Littlehampton, la devota Edith Swan (Olivia Colman) i altres habitants de la localitat comencen a rebre cartes indiscretes escrites amb un llenguatge tan excèntric com obscè. Ràpidament les sospites recauen sobre Rose Gooding (Jessie Buckley), una veïna impetuosa que veu com la seva llibertat i la custòdia de la seva filla perillen a causa d'aquestes acusacions. Mentre les cartes continuen assolant la població, l'agent de policia Gladys Moss (Anjana Vasan) posarà el seu enginy a treballar per a resoldre el misteri i atrapar al veritable culpable de tot aquest garbull.”

Any: 2023
Data d'estrena: 05/04/2024
País: Reino Unido
Direcció: Thea Sharrock
Gènere: Comèdia, Crim, Drama, Històric, Misteri
Durada: 100 min.
Repartiment: Jessie Buckley, Timothy Spall, Olivia Colman, Gemma Jones, Anjana Vasan
Imatge del poster de Pájaros Imatge del poster de Pájaros

Més info COMPRAR

Pájaros

 • Adventure
 • Comedy
 • Drama
Pájaros

Colombo (Javier Gutiérrez) treballa en un garatge 24h i complementa el seu miserable sou fent tripijocs amb marihuana. Mario (Luis Zahera), un tipus peculiar i aficionat als ocells, que apareix inesperadament en el garatge, el contracta de xofer per a anar a la Costa Brava a veure grullas. Però en arribar al seu destí, li conta que els ocells han variat el seu rumb migratori cap al delta del Danubi, a Romania. Mario necessita arribar fins allí. I Colombo necessita els diners. Ocultant els seus veritables motius, emprenen un viatge que els portarà a conèixer-se millor i enfrontar-se a si mateixos.

Any: 2024
Data d'estrena: 05/04/2024
País: Espanya
Direcció: Pau Durà
Gènere: Adventure, Comedy, Drama
Durada: 100 min.
Repartiment: Javier Gutiérrez, Luis Zahera, Teresa Saponangelo, Diana Cavallioti, Edgar Moreno
Imatge del poster de One Life Imatge del poster de One Life

Més info COMPRAR

Los niños de Winton

 • Biogràfic
 • Drama
 • Històric
Los niños de Winton

Un jove corredor de borsa britànic, Nicholas "Nicky" Winton (Anthony Hopkins) va ajudar a rescatar a centenars de nens i nenes dels nazis de la Segona Guerra Mundial, amb l'ajuda de la seva mare (Helena Bonham Carter). Un acte de compassió quasi oblidat durant 50 anys i del qual Nicky viu turmentat pels quals no va poder rescatar, culpant-se per no haver-hi pogut fer més.

Any: 2023
Data d'estrena: 22/03/2024
País: Reino Unido
Direcció: James Hawes
Gènere: Biogràfic, Drama, Històric
Durada: 110 min.
Repartiment: Helena Bonham Carter, Anthony Hopkins, Adrian Rawlins, Alex Sharp, Marthe Keller
Imatge del poster de Anatomy of a Fall Imatge del poster de Anatomy of a Fall

Més info COMPRAR

Anatomía de una caída

 • Crim
 • Drama
 • Thriller
Anatomía de una caída

Sandra, una escriptora alemanya, viu amb el seu marit Samuel i el seu fill cec, Daniel, en un xalet enmig dels Alps francesos. Quan Samuel mor en misterioses circumstàncies, la recerca no pot determinar si es tracta d'un suïcidi o d'un homicidi. Sandra és arrestada i jutjada per assassinat, i el procés posa la seva tumultuosa relació i la seva ambigua personalitat en el punt de mira.

Any: 2023
Data d'estrena: 06/12/2023
País: França
Direcció: Justine Triet
Gènere: Crim, Drama, Thriller
Durada: 151 min.
Repartiment: Jehnny Beth, Sandra Hüller, Swann Arlaud, Saadia Bentaïeb, Anne-Lise Heimburger
Imatge del poster de Oppenheimer Imatge del poster de Oppenheimer

Més info COMPRAR

Oppenheimer

 • Biogràfic
 • Històric
Oppenheimer

Escrita i dirigida per Christopher Nolan, Oppenheimer és un èpic thriller rodat en IMAX que transporta als espectadors a la trepidant paradoxa d'un enigmàtic home que haurà d'arriscar-se a destruir el món per a salvar-lo.


La pel·lícula compta amb Cillian Murphy en el paper de J. Robert Oppenheimer i amb Emily Blunt interpretant a la seva esposa, la biòloga i botànica Katherine Oppenheimer. El guanyador d'un Oscar® Matt Damon es converteix en el general Leslie Groves Jr., director del Projecte Manhattan, i Robert Downey, Jr. dona vida a Lewis Strauss, un membre fundador de la Comissió d'Energia Atòmica dels Estats Units.


La nominada a l'Oscar® Florence Pugh és la psiquiatra Jean Tatlock, Benny Safdie és el físic teòric Edward Teller, Michael Angarano és Robert Serber i Josh Hartnett és el pioner científic nuclear estatunidenc Ernest Lawrence.

Any: 2023
Data d'estrena: 20/07/2023
País: Estats Units
Direcció: Christopher Nolan
Gènere: Biogràfic, Històric
Durada: 181 min.
Repartiment: David Dastmalchian, Emily Blunt, Louise Lombard, Rami Malek, Matt Damon
GUANYADORA OSCAR
Imatge del poster de Menudas piezas Imatge del poster de Menudas piezas

Més info COMPRAR

Menudas piezas

 • Comèdia
Menudas piezas

Candela va cometre l'error de pensar que l'ascensor social només funciona en una direcció, la de pujada. I ara, després d'un traumàtic i inesperat divorci, perd el seu treball en un col·legi d'elit. Per això Candela ha de tornar al barri del qual va sortir i demanar ajuda a la seva germana i el seu pare, aquests als quals porta anys mirant per sobre de l'espatlla. És hora de recol·locar les peces en el tauler, començar de zero i buscar una segona oportunitat. Però l'única que troba és fer classes en el seu antic institut a estudiants amb problemes d'integració. Passa de la crème de la crème, a la crème de la mediocritat. El que Candela no s'espera és que amb ells aprendrà que l'important no és qui vas ser ahir, sinó qui ets avui; que un grup de perdedors pels quals ningú dona un duro poden acabar sent campions d'Espanya; i que, en els escacs, com en la vida, no importa si ets rei o peó, perquè al final de la partida, tots dos acaben en la mateixa caixa.

Any: 2024
Data d'estrena: 12/04/2024
País: Espanya
Direcció: Nacho G. Velilla
Gènere: Comèdia
Durada: 98 min.
Repartiment: Alexandra Jiménez, Miguel Rellán, Luis Callejo, José Manuel Poga, Gonzalo Bouza
Imatge del poster de Hispanoamérica, canto de vida y esperanza Imatge del poster de Hispanoamérica, canto de vida y esperanza

Més info COMPRAR

Hispanoamérica, canto de vida y esperanza

 • Documental
Hispanoamérica, canto de vida y esperanza

HISPANOAMÈRICA, cant de vida i esperança és la nova pel·lícula documental dirigida pel reconegut cineasta José Luis López-Linares, tres vegades guanyador del Premi Goya. Es tracta d'un projecte que ofereix una visió renovada, veraç i visualment poderosa de com va néixer i es va desenvolupar l'Amèrica Espanyola. Iniciada al novembre de 2022, s'ha rodat a l'Equador, Espanya, el Perú, Bolívia, Mèxic i els Estats Units.

Amb entrevistes a més de seixanta historiadors i experts internacionals, fonamentalment americans, la pel·lícula mostra, a través de l'esplendor visual que constitueix el patrimoni arquitectònic, pictòric, escultòric i musical de l'època, la gran història compartida entre Espanya i Amèrica durant més de tres-cents anys, encara vigent avui dia.

Any: 2024
Data d'estrena: 12/04/2024
País: Espanya
Direcció: José Luis López-Linares
Gènere: Documental
Durada: 115 min.
Repartiment: Enrique Krauze, Guadalupe Jiménez Codinach, Úrsula Camba Ludlow, Raquel Maldonado, Marcelo Gullo
Imatge del poster de Mother Teresa & Me Imatge del poster de Mother Teresa & Me

Més info COMPRAR

El milagro de la Madre Teresa

 • Drama
El milagro de la Madre Teresa

No et perdis la sessió especial amb presentació i col·loqui a càrrec de Kamal Musale (director) i Thierry Cagianut (productor). Dijous 11 d'abril a MOOBY Gran Sarrià.

Teresa i Kavita són dues dones apassionades i valentes, les vides de les quals estan entreteixides a través d'històries del passat. Dones que van experimentar dubtes existencials en diferents moments de les seves trajectòries, però que van persistir en la fe i no van abandonar la seva vocació de mares en els seus propis contextos.

Durant un viatge a la Calcuta d'avui, Kavita, una jove britànica d'origen hindú, coneixerà la vida i les obres de la Mare Teresa. La fortalesa humana i sobrenatural de la santa enfront de la foscor de la fe, sacsarà a la impetuosa Kavita i li portarà a descobrir el que signifiquen el veritable amor i la compassió

Any: 2022
Data d'estrena: 11/04/2024
País: Suiza
Direcció: Kamal Musale
Gènere: Drama
Durada: 122 min.
Repartiment: Tom Bonington, Banita Sandhu, Liza Sadovy, Vikram Kochhar, Shobu Kapoor
Imatge del poster de Puan Imatge del poster de Puan

Més info COMPRAR

Puan

 • Comèdia
 • Drama
Puan

Marcelo (Marcelo Subiotto), un home d'uns 50 anys, ha dedicat la seva vida a l'ensenyament de Filosofia a la Facultat de Filosofia i Lletres. Quan el cap de Càtedra, mentor i company d'aventures del pensament mor inesperadament, Marcelo assumeix que heretarà la titularitat de la Càtedra que ha quedat vacant. El que no s'imagina és que Rafael Sujarchuk (Leonardo Sbaraglia), un col·lega brillant i seductor, tornarà des d'Alemanya per disputar el lloc vacant. Comença llavors una batalla sense caserna entre dos professors extremadament oposats als seus estils i pedagogies.

Any: 2023
Data d'estrena: 27/03/2024
País: Argentina
Direcció: María Alché, Benjamín Naishtat
Gènere: Comèdia, Drama
Durada: 107 min.
Repartiment: Leonardo Sbaraglia, Alejandra Flechner, Marcelo Subiotto, Julieta Zylberberg, Mara Bestelli
Imatge del poster de Les choses simples Imatge del poster de Les choses simples

Més info COMPRAR

Las cosas sencillas

 • Comèdia
Las cosas sencillas

Vincent és un famós empresari d'èxit. Un dia, l'avaria del seu cotxe en una carretera de muntanya interromp temporalment el seu frenètic ritme de vida. Pierre, que viu apartat del món modern enmig d'una naturalesa sublim, acudeix en la seua ajuda i li ofereix la seua hospitalitat. La trobada entre aquests dos homes oposats trastornarà les seues respectives creences i es descobriran rient. La pregunta és... en el fons, està cadascun d'ells vivint realment la vida que vol viure?c

Any: 2023
Data d'estrena: 27/03/2024
País: França
Direcció: Éric Besnard
Gènere: Comèdia
Durada: 95 min.
Repartiment: Lambert Wilson, Grégory Gadebois, Antoine Gouy, Marie Gillain, Magali Bonat
Imatge del poster de La abadesa Imatge del poster de La abadesa

Més info COMPRAR

La abadesa

 • Drama
La abadesa

In the 9th century, Emma, ​​a 17-year-old girl, is appointed abbess in order to repopulate and Christianize border territories in conflict with the Moors. Upon arriving at the abbey, he will have to overcome the mistrust aroused by a woman determined to fulfill her mission, which will lead him to confront nobles, peasants and the nuns themselves. Despite everything, Emma will demonstrate that, with determination and will, it is possible to challenge established power structures. Although you will pay a high price to get it.

Any: 2024
Data d'estrena: 22/03/2024
País: Espanya
Direcció: Antonio Chavarrías
Gènere: Drama
Durada: 122 min.
Repartiment: Eric Godon, Carlos Cuevas, Blanca Romero, Anaël Snoek, Ernest Villegas
Imatge del poster de The Zone of Interest Imatge del poster de The Zone of Interest

Més info COMPRAR

La zona de interés

 • Bèl·lic
 • Drama
 • Històric
La zona de interés

El comandant d'Auschwitz Rudolf Höss i la seva esposa Hedwig s'esforcen a construir una vida de somni per a la seva família en una casa amb jardí prop del camp de presoners.

Any: 2023
Data d'estrena: 19/01/2024
País: Polonia
Direcció: Jonathan Glazer
Gènere: Bèl·lic, Drama, Històric
Durada: 105 min.
Repartiment: Sandra Hüller, Stephanie Petrowitz, Christian Friedel, Freya Kreutzkam, Ralph Herforth
Imatge del poster de The Holdovers Imatge del poster de The Holdovers

Més info COMPRAR

Los que se quedan

 • Comèdia
 • Drama
Los que se quedan

Paul Hunham, un professor rondinaire d'un prestigiós col·legi americà, es veu obligat a romandre al campus durant les vacances de Nadal per a vetllar per un grapat d'estudiants que no tenen a on anar. Contra tot pronòstic, la convivència li portarà a forjar un insòlit vincle amb un d'ells, un intel·ligent i problemàtic noi amb els seus propis traumes, i amb la cap de cuina de l'escola, que acaba de perdre un fill a Vietnam.

Any: 2023
Data d'estrena: 03/01/2024
País: Estats Units
Direcció: Alexander Payne
Gènere: Comèdia, Drama
Durada: 133 min.
Repartiment: Paul Giamatti, Tate Donovan, Da'Vine Joy Randolph, Carlyne Fournier, Joe Curtin
Imatge del poster de La Galería de las Colecciones Reales: Patrimonio de Todos Imatge del poster de La Galería de las Colecciones Reales: Patrimonio de Todos

Més info COMPRAR

La Galería de las Colecciones Reales: Patrimonio de Todos

 • Documental
La Galería de las Colecciones Reales: Patrimonio de Todos

"La Galería de las Colecciones Reales: Patrimonio de Todos" és un documental que ofereix una immersió profunda al fascinant món de l'art i la cultura que envolta l'obertura d'un dels espais museístics més anticipats d'Europa: La Galeria de les Col·leccions Reals. A través d'una narrativa envoltant, el documental segueix un equip multidisciplinari d'experts mentre es preparen meticulosament per inaugurar aquest centre cultural destacat.

Des de la selecció de les obres d'art fins a la planificació arquitectònica, l'equip enfronta una sèrie de desafiaments i decisions crucials per garantir que la Galeria de les Col·leccions Reials compleixi les expectatives dels visitants i compleixi la seva missió de preservar i promoure el patrimoni artístic nacional. Els espectadors són portats darrere d'escena per presenciar el procés creatiu i tècnic darrere de la creació d'una experiència museística de classe mundial.

Al llarg del documental, s'exploren les diverses col·leccions que conformaran la galeria, des de pintures i escultures fins a artefactes històrics i objectes decoratius. Cada obra d'art explica una història única, i el documental se submergeix en el context històric i cultural que les envolta, oferint una visió enriquidora de la riquesa artística de les col·leccions reials.

En última instància, "La Galería de las Colecciones Reales: Patrimonio de Todos" ofereix una mirada perspicaç i emocionant al procés de creació d'un important centre cultural, destacant la passió, el treball dur i la dedicació necessaris per dur a terme projecte d'aquesta magnitud. A través d'imatges impressionants, entrevistes amb experts i un relat captivador, el documental celebra la bellesa i la importància de l'art a les nostres vides ia la nostra societat.

Any: 2024
Data d'estrena: 18/04/2024
País: Espanya
Direcció: Pablo Iraburu, Miguel García Iraburu
Gènere: Documental
Durada: 62 min.
Repartiment:
JA A LA VENDA
Imatge del poster de Abigail Imatge del poster de Abigail

Més info 19/04/2024

Abigail

 • Terror
 • Thriller
Abigail

Després que una banda de delinqüents segreste una ballarina de 12 anys, filla d'un poderós capo de l'hampa, als segrestadors solo els queda vigilar a la xiqueta durant una nit per a cobrar el rescat de 50 milions de dòlars. En una mansió allunyada de tot, els raptors comencen a desaparéixer un a un i descobreixen, amb creixent horror, que estan tancats amb una xiqueta gens normal.

Any: 2024
Data d'estrena: 19/04/2024
País: Estats Units
Direcció: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Gènere: Terror, Thriller
Durada: min.
Repartiment: Melissa Barrera, Kathryn Newton, Giancarlo Esposito, Kevin Durand, Alisha Weir
Imatge del poster de Dragonkeeper Imatge del poster de Dragonkeeper

Més info 19/04/2024

Guardiana de dragones (Dragonkeeper)

 • Animació
Guardiana de dragones (Dragonkeeper)

Són temps foscos a la Xina imperial. Els dracs, antany amics i savis aliats dels homes, han estat perseguits durant anys i tancats en masmorres. En una remota fortalesa a les muntanyes, una nena esclava ajuda a escapar a l'últim dels dracs i s'uneix a ell en una apassionant missió per a recuperar el tresor més preuat: l'últim ou de drac, robat per un malvat embruixador que vol explotar el seu potencial màgic per a aconseguir la immortalitat.

Any: 2023
Data d'estrena: 19/04/2024
País: Espanya
Direcció: Salvador Simó
Gènere: Animació
Durada: 99 min.
Repartiment: Bill Nighy, Brendan Coyle, Anthony Howell, Bill Bailey, Mayalinee Griffiths
Imatge del poster de Civil War Imatge del poster de Civil War

Més info 19/04/2024

Civil War

 • Acción
Civil War

CIVIL WAR ens situa en un futur pròxim per a presentar-nos un viatge carregat d'adrenalina a través d'una Amèrica profundament dividida.

El visionari cineasta Alex Garland, artífex de pel·lícules convertides en obres de culte com a Ex Machina (2014), Annihilation (2018), la minisèrie Devs (2020) i nominat a l'Oscar® al millor guió l’any 2016, promet enlluernar-nos amb la seva nova incursió cinematogràfica.

Aquesta pel·lícula d'acció situada en una distòpia pròxima compte en el seu repartiment amb prestigiosos actors de Hollywood com els nominats a l'Oscar® Kirsten Dunst (El poder del perro) i Jesse Plemons (Los asesinos de la luna), Wagner Moura (protagonista de la sèrie Narcos), Stephen McKinley Henderson (Dune) i la nova musa de Sophia Coppola, Cailee Spaeny, guanyadora de la Copa Volpi en el Festival de Venècia de 2023 pel seu paper a Priscilla. Per part seva, el nominat a un Globus d'Or Nick Offerman (Golpe a Wall Street) interpreta al President dels Estats Units en aquest futur on el país es troba profundament fragmentat.

c

Any: 2024
Data d'estrena: 19/04/2024
País: Estats Units
Direcció: Alex Garland
Gènere: Acción
Durada: 109 min.
Repartiment: Jesse Plemons, Stephen McKinley Henderson, Wagner Moura, Cailee Spaeny, Ryan Austin Bryant
Imatge del poster de La Chimera Imatge del poster de La Chimera

Més info 19/04/2024

La quimera

 • Adventure
 • Comedy
 • Fantasy
 • Romanç
La quimera


Any: 2023
Data d'estrena: 19/04/2024
País: Itàlia
Direcció: Alice Rohrwacher
Gènere: Adventure, Comedy, Fantasy, Romanç
Durada: 130 min.
Repartiment: Alba Rohrwacher, Josh O'Connor, Luca Chikovani, Yile Yara Vianello, Carol Duarte
Imatge del poster de Rosalie Imatge del poster de Rosalie

Més info 19/04/2024

Rosalie

 • Drama
 • Històric
Rosalie

França, 1870. Rosalie no és una jove com les altres. Ella amaga un gran secret. Des que va néixer, el seu cos i cara estan coberts de pèl i es veu obligada a dissimular-ho per a evitar ser rebutjada. És el que es diu una dona barbuda. Però mai va voler convertir-se en una atracció de fira. Un dia, l'amo d'un cafè amb massa deutes decideix casar-se amb ella pel seu dot, sense conèixer el seu secret. Però Rosalie està cansada d'amagar-se i vol començar a ser vesteixi com una dona malgrat ser diferent. Què pensarà el seu marit quan descobreixi la veritat?

Any: 2023
Data d'estrena: 19/04/2024
País: França
Direcció: Stéphanie Di Giusto
Gènere: Drama, Històric
Durada: 115 min.
Repartiment: Benoît Magimel, Benjamin Biolay, Thibault Givaja, Nadia Tereszkiewicz, Lucas Englander
Imatge del poster de Swan lake (ROH) Imatge del poster de Swan lake (ROH)

Més info COMPRAR

El lago de los cisnes - En directe des del Royal Opera House de Londres

 • Ballet
El lago de los cisnes - En directe des del Royal Opera House de Londres

La sensacional partitura de Tchaikovsky es combina amb la imaginació evocadora del coreògraf Liam Scarlett i el dissenyador John Macfarlane per a realçar el dramátismo del clàssic de ballet per excel·lència de Marius Petipa i Lev Ivanov. El llac dels cignes és una de les obres més estimades del cànon del ballet clàssic.

Any: 2023
Data d'estrena: 24/04/2024
País: ND
Direcció:
Gènere: Ballet
Durada: 200 min.
Repartiment:
JA A LA VENDA
Imatge del poster de The Fall Guy Imatge del poster de The Fall Guy

Més info 26/04/2024

El especialista

 • Acció
 • Thriller
El especialista

És doble d'acció i, com tothom en la comunitat de dobles d'acció, explota, rep trets, s'estavella, travessa finestres i cau des de les majors altures, tot per al nostre entreteniment. I ara, acabat d'eixir d'un accident que quasi acaba amb la seua carrera, aquest heroi de classe treballadora ha de localitzar a una estrella de cinema desapareguda, resoldre una conspiració i intentar recuperar a l'amor de la seua vida sense deixar de fer el seu treball diari. Què podria eixir bé?

Any: 2024
Data d'estrena: 26/04/2024
País: Estats Units
Direcció: David Leitch
Gènere: Acció, Thriller
Durada: 126 min.
Repartiment: Emily Blunt, Ryan Gosling, Winston Duke, Stephanie Hsu, Aaron Taylor-Johnson
Imatge del poster de Mamífera Imatge del poster de Mamífera

Més info 26/04/2024

Mamífera

 • Comèdia
 • Drama
Mamífera

Lola gaudeix d'una vida feliç amb la seva parella, Bruno, fins que un embaràs inesperat revoluciona tots els seus plans. Encara que Lola sempre ha tingut clar que això de ser mare no va amb ella, ara se sent qüestionada per les expectatives socials i s'enfronta als seus temors interns. Durant els tres dies que han d'esperar fins que arribi la seva cita en la clínica, Lola s'acosta a les seves amigues i la seva família amb la intenció de reafirmar la seva decisió. Bruno tampoc s'havia imaginat mai com a pare. Fins ara.

Any: 2024
Data d'estrena: 26/04/2024
País: Espanya
Direcció: Liliana Torres
Gènere: Comèdia, Drama
Durada: 93 min.
Repartiment: Enric Auquer, Ann Perelló, Anna Alarcón, Maria Rodríguez Soto, Ruth Llopis
Imatge del poster de C'è ancora domani Imatge del poster de C'è ancora domani

Més info 26/04/2024

Siempre nos quedará mañana

 • Comèdia
 • Drama
Siempre nos quedará mañana

Roma, any 1946. Dèlia té tres fills i està casada amb el malhumorat Ivano, que no la tracta massa bé. Després de la guerra, tots dos lluiten per treure a la seva família avanci amb diversos treballs mal pagats. Però un dia, una meravellosa notícia els esvalota: Marcella, la filla major, acaba de comprometre's amb Giulio, un noi molt simpàtic de bona família. Dèlia està molt il·lusionada amb aquest nou començament que portarà un futur millor per a tots. No obstant això, rep una misteriosa carta que promet canviar els plans de tota la família per sempre…

Any: 2023
Data d'estrena: 26/04/2024
País: Itàlia
Direcció: Paola Cortellesi
Gènere: Comèdia, Drama
Durada: 118 min.
Repartiment: Valerio Mastandrea, Francesco Centorame, Giorgio Colangeli, Yonv Joseph, Vinicio Marchioni
Imatge del poster de Challengers Imatge del poster de Challengers

Més info COMPRAR

Rivales

 • Esport
 • Drama
 • Romanç
Rivales

Una entrenadora de tennis ajuda el seu espòs a transformar-se d'un jugador mediocre a un campió. Per a posar fi a una recent ratxa de derrotes, ingressen en el nivell més baix d'un torneig i s'enfronten a un ex amic que alguna vegada va ser prometedor i ara està esgotat i que solia sortir amb l'esposa.

Any: 2023
Data d'estrena: 26/04/2024
País: Estats Units
Direcció: Luca Guadagnino
Gènere: Esport, Drama, Romanç
Durada: 131 min.
Repartiment: Zendaya, Josh O'Connor, Keanu Ham, Gay Haubner, Mike Faist
JA A LA VENDA
Imatge del poster de Carmen ROH Imatge del poster de Carmen ROH

Més info COMPRAR

Carmen - En directe des del Royal Opera House de Londres

 • Òpera
Carmen - En directe des del Royal Opera House de Londres

La nova producció de Damiano Michieletto evoca tota la passió i la calor de la partitura de Bizet, que presenta la sensual Havanera de Carmen i la commovedora cançó de Toreador. Antonello Manacorda i Emmanuelle Villaume dirigeixen un fantàstic elenc internacional.

Cantada en francès amb subtítols en castellà.

Any: 2023
Data d'estrena: 01/05/2024
País: Itàlia
Direcció: Antonello Manacorda
Gènere: Òpera
Durada: 225 min.
Repartiment:
JA A LA VENDA
Imatge del poster de Evil Does Not Exist Imatge del poster de Evil Does Not Exist

Més info 01/05/2024

El mal no existe

 • Drama
 • Musical
El mal no existe

Takumi i la seva filla, Hana, viuen en un poble pròxim a Tòquio. La seva vida es veurà profundament afectada quan descobreixen que prop de la seva casa es construirà un glamouroso càmping perquè els habitants de la ciutat facin escapades còmodes a la naturalesa.

Any: 2023
Data d'estrena: 01/05/2024
País: Japó
Direcció: Ryûsuke Hamaguchi
Gènere: Drama, Musical
Durada: 106 min.
Repartiment: Hitoshi Omika, Ayaka Shibutani, Ryûji Kosaka, Rei Nishikawa
Imatge del poster de La nouvelle femme Imatge del poster de La nouvelle femme

Més info 01/05/2024

María Montessori

 • Biogràfic
 • Drama
María Montessori


Any: 2023
Data d'estrena: 01/05/2024
País: França
Direcció: Léa Todorov
Gènere: Biogràfic, Drama
Durada: 100 min.
Repartiment: Jasmine Trinca, Leïla Bekhti, Pietro Ragusa, Emily Di Ronza
Imatge del poster de Cocorico Imatge del poster de Cocorico

Més info 01/05/2024

Ooh La La!!

 • Comèdia
Ooh La La!!

Alice i François estan a punt de casar-se i decideixen reunir les seves dues famílies. Per a l'ocasió, han preparat un regal molt especial per als seus pares: unes proves d'ADN perquè tots puguin conèixer el orígen dels seus avantpassats.

Però la sorpresa es converteix en fiasco quan els Bouvier-*Sauvage, una gran família aristocràtica, i els Martin, molt més modestos, descobreixen els resultats, que són, per dir-ho d'alguna manera... inesperats!

Any: 2024
Data d'estrena: 01/05/2024
País: França
Direcció: Julien Hervé
Gènere: Comèdia
Durada: 92 min.
Repartiment: Sylvie Testud, Didier Bourdon, Philippe Vieux, Johann Dionnet, Charline Paul
Imatge del poster de Las armas nunca borrarán tu sonrisa Imatge del poster de Las armas nunca borrarán tu sonrisa

Més info 02/05/2024

Las armas no borrarán tu sonrisa

Las armas no borrarán tu sonrisa

Els armes no esborraran el teu somriure, va escriure el pare d'Arturo Ruiz en el dors d'una fotografia del seu fill, quan és complien dos anys de la seva tràgica mort. Arturo, estudiant de BUP i obrer, de 19 anys, és assassinat a Madrid per un comando ultradretà el diumenge 23 de gener de 1977, quan escapa de la càrrega de la policia que reprimeix la manifestació pacífica convocada per a reclamar llibertat i amnistia per als presos polítics. Amb el seu assassinat comença l'anomenada setmana negra de Madrid de l'any 1977.

Any: 2024
Data d'estrena: 02/05/2024
País: Espanya
Direcció: Adolfo Dufour
Gènere:
Durada: 100 min.
Repartiment: Amparo Climent, Gloria Vega, Susana Martins
Imatge del poster de Pretty Woman Imatge del poster de Pretty Woman

Més info COMPRAR

Pretty Woman - (amb concert abans de la pel·lícula)

 • Comèdia
 • Romanç
Pretty Woman - (amb concert abans de la pel·lícula)

Nova sessió del Gran Sarrià Musical 2024: un esdeveniment molt especial consistent d'una sessió musical de la mà del trio de Jazz The Moonrivers interpretant temes de bandes sonores de pel·lícules i posteriorment la projecció de la pel·lícula.

Enamora't una vegada més de Julia Roberts i Richard Gere en la comèdia romàntica per excel·lència amb una banda sonora deliciosa i el famós tema de Roy Orbison en aquesta sessió especial en versió original subtitulada del cicle Gran Sarrià Musical. Veuen a gaudir-la!

Durada total aproximada 175 minuts (concert + pel·lícula)

Any: 1990
Data d'estrena: 04/05/2024
País: Estats Units
Direcció: Garry Marshall
Gènere: Comèdia, Romanç
Durada: 175 min.
Repartiment: Julia Roberts, Richard Gere, Robert Buckingham, Dey Young, Ralph Bellamy
JA A LA VENDA
Imatge del poster de Star Wars: Episode I - The Phantom Menace Imatge del poster de Star Wars: Episode I - The Phantom Menace

Més info 04/05/2024

Star Wars. Episode I: The phantom menace (La amenaza fantasma) – 25 anniversary

 • Acció
 • Aventura
 • Ciencia Ficción
 • Fantasia
Star Wars. Episode I: The phantom menace (La amenaza fantasma) – 25 anniversary

Ambientada trenta anys abans que "La guerra de les galàxies" (1977), mostra la infància de Darth Vader, el passat d'Obi-Wan Kenobi i el ressorgiment dels Sith, els cavallers Jedi dominats pel costat fosc. La Federació de Comerç ha bloquejat el petit planeta de Naboo, governat per la jove Reina Amidala; es tracta d'un pla ideat per Sith Darth Sidious, que, mantenint-se a l'anonimat, dirigeix ​​els neimoidians, que estan al comandament de la Federació. El Jedi Qui-Gon Jinn i el seu aprenent Obi-Wan Kenobi convencen Amidala perquè vagi a Coruscant, la capital de la República i seu del Consell Jedi, i tracti de neutralitzar aquesta amenaça. Però, en intentar esquivar el bloqueig, la nau real resulta avariada, veient-se així obligada la tripulació a aterrar al desèrtic i remot planeta de Tatooine...

Any: 1999
Data d'estrena: 04/05/2024
País: Estats Units
Direcció: George Lucas
Gènere: Acció, Aventura, Ciencia Ficción, Fantasia
Durada: 136 min.
Repartiment: Liam Neeson, Lindsay Duncan, Sally Hawkins, Terence Stamp, Lewis Macleod
Imatge del poster de In den Uffizien Imatge del poster de In den Uffizien

Més info COMPRAR

Inside the Uffizi

 • Documental
Inside the Uffizi

Presentem GALLERY by MOOBY, la la nostra galeria amb els millors documentals d'art en cartellera. Els dijous en MOOBY Balmes i MOOBY Gran Sarrià podràs retrobar-te amb els teus artistes i museus favorits a través de la pantalla gran.

Les portes ocultes s'obren en aquesta pel·lícula sobre l'emblemàtica Galeria dels Uffizi, que alberga la col·lecció d'art renaixentista més important del món. Guiats per la passió, el director alemany Eike Schmidt i el seu equip italià dominen el delicat equilibri entre conservació i renovació. Ens submergim en les famoses obres mestres que captiven a visitants de totes les edats i nacionalitats.

Any: 2021
Data d'estrena: 09/05/2024
País: Alemania
Direcció: Corinna Belz, Enrique Sánchez Lansch
Gènere: Documental
Durada: 96 min.
Repartiment: Eike Schmidt
JA A LA VENDA
Imatge del poster de Kingdom of the Planet of the Apes Imatge del poster de Kingdom of the Planet of the Apes

Més info 10/05/2024

El reino del planeta de los simios

 • Acció
 • Ciencia Ficción
El reino del planeta de los simios

El director Wes Ball dona nova vida a la franquícia èpica i global ambientada en diverses generacions del futur després del regnat de César, en la qual els simis són l'espècie dominant que viu en harmonia i els humans han quedat reduïts a viure en l'ombra. Mentre un nou i tirànic líder simi construeix el seu imperi, un jove simi emprèn un angoixant viatge que li portarà a qüestionar-se tot el que sap sobre el passat i a prendre decisions que definiran el futur de simis i humans per igual.

Any: 2024
Data d'estrena: 10/05/2024
País: Estats Units
Direcció: Wes Ball
Gènere: Acció, Ciencia Ficción
Durada: min.
Repartiment: Owen Teague, William H. Macy, Kevin Durand, Freya Allan, Dichen Lachman
Imatge del poster de The Transformers: 40th Anniversary Event Imatge del poster de The Transformers: 40th Anniversary Event

Més info 15/05/2024

Transformers: Evento del 40º Aniversario

 • Acció
 • Animació
 • Aventura
 • Ciencia Ficción
 • Familiar
Transformers: Evento del 40º Aniversario

TIL ALL LLAURI ONE: TRANSFORMERS 40th ANNIVERSARY EVENT celebra un llegat que va començar en 1984 i no ha deixat d'emocionar als fans durant 40 anys. Aquesta especial experiència cinematogràfica et portarà a l'inici de tot amb els actors de doblatge originals units per primera vegada en dècades per a revisitar als seus personatges i recrear la perdurable màgia de Transformers.

Una lectura exclusiva darrere de les cambres apareix en una pantalla dividida amb l'episodi pilot Molt més del que es veu a simple vista, Part I, seguit dels següents tres episodis de la primera sèrie. Viu els dibuixos originals del dissabte al matí per primera vegada en pantalla gran i reviu la seva evolució al llarg dels anys amb un avançament de la nova temporada de Transformers: Espurna de terra.

No et perdis aquesta oportunitat única de celebrar 20 anys d'acció, humor i llegat de Transformers, amb fans de totes les edats en una festa aniversari que és veritablement Molt més del que es veu a simple vista!

Any: 2023
Data d'estrena: 15/05/2024
País: Corea del Sur
Direcció: Andy Kim, Bob Kirk, Al Kouzel, Terry Lennon, Bob Matz, Norm McCabe, Margaret Nichols, Karen Peterson, Tom Ray, Robert Shellhorn, Bob Treat, Ray Lee, John Walker, John Gibbs, Jaeho Hong, Peter Wallach
Gènere: Acció, Animació, Aventura, Ciencia Ficción, Familiar
Durada: 96 min.
Repartiment: Peter Cullen, Frank Welker, Jack Angel, Philip L. Clarke, Jim Cummings
Imatge del poster de Furiosa: A Mad Max Saga Imatge del poster de Furiosa: A Mad Max Saga

Més info 24/05/2024

Furiosa: De la saga Mad Max

 • Acció
 • Aventura
 • Ciencia Ficción
 • Thriller
Furiosa: De la saga Mad Max

A mesura que el món cau, la jove Furiosa (Anya Taylor-Joy) és arrabassada del Green Place de Many Mothers i cau en mans d'una gran Horda Biker liderada pel senyor de la guerra Dementus. Devastats el Pramramo, es troben amb la Ciutadella presidida per El Joe Immortal. Mentre els dos tirans lluiten pel domini, Furiosa ha de sobreviure a moltes proves mentre reuneix els mitjans per trobar el camí de tornada a casa.

Any: 2024
Data d'estrena: 24/05/2024
País: Estats Units
Direcció: George Miller
Gènere: Acció, Aventura, Ciencia Ficción, Thriller
Durada: min.
Repartiment: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Angus Sampson, Robert McFarlane, Shakriya Tarinyawat
Imatge del poster de Back to Black Imatge del poster de Back to Black

Més info 31/05/2024

Back to Black

 • Biogràfic
 • Drama
Back to Black


Any: 2024
Data d'estrena: 31/05/2024
País: Reino Unido
Direcció: Sam Taylor-Johnson
Gènere: Biogràfic, Drama
Durada: 122 min.
Repartiment: Jack O'Connell, Eddie Marsan, Lesley Manville, Colin Mace, Marisa Abela
Imatge del poster de The Way We Were Imatge del poster de The Way We Were

Més info COMPRAR

Tal como éramos (amb concert abans de la pel·lícula)

 • Romanç
Tal como éramos (amb concert abans de la pel·lícula)

Nova sessió del Gran Sarrià Musical, un esdeveniment molt especial consistent d’una sessió musical de la mà del trio de Jazz The Moonrivers interpretant temes de bandes sonores de pel·lícules i posteriorment la projecció de la pel·lícula.

Celebrem el 50è aniversari de la guanyadora de l’Oscar a Millor Banda Sonora i Millor Cançó Original l’any 1973, “Tal como éramos”, protagonitzada per Barbara Streisand i Robert Redford. Una sessió molt especial en versió original subtitulada per posar punt i final a una meravellosa temporada del Gran Sarrià Musical. Vine a gaudir-la!

Durada total aproximada 175 minuts (concert + pel·lícula)

Any: 1973
Data d'estrena: 01/06/2024
País: Estats Units
Direcció: Sydney Pollack
Gènere: Romanç
Durada: 175 min.
Repartiment: James Woods, Murray Hamilton, Lois Chiles, Robert Redford, Robert Dahdah
JA A LA VENDA
Imatge del poster de Andrea Chenier ROH Imatge del poster de Andrea Chenier ROH

Més info COMPRAR

Andrea Chenier - Des del Royal Opera House de Londres

 • Òpera
Andrea Chenier - Des del Royal Opera House de Londres

Jonas Kaufmann encapçala l'espectacular posada en escena de David McVicar, sota la batuta de l'extraordinari Antonio Pappano, qui dirigeix l'èpic drama històric de revolució i amor prohibit de Giordano en la seva última producció com a director musical de The Royal Opera.

Cantada en Italià amb subtítols en castellà.

Any: 2023
Data d'estrena: 11/06/2024
País: Itàlia
Direcció:
Gènere: Òpera
Durada: 195 min.
Repartiment: Jonas Kaufmann, Sondra Radvanovsky
JA A LA VENDA
Imatge del poster de Concierto de verano - Filarmónica de Berlín (en directo) Imatge del poster de Concierto de verano - Filarmónica de Berlín (en directo)

Més info COMPRAR

Concierto de verano - Filarmónica de Berlín (en directo)

Concierto de verano - Filarmónica de Berlín (en directo)

Gustavo Dudamel dirigeix a la Filharmònica de Berlín que interpretarà la sisena simfonia de Mahler en un gran concert per a celebrar el final de la temporada clàssica.

Any: 2023
Data d'estrena: 14/06/2024
País: Alemania
Direcció:
Gènere:
Durada: 110 min.
Repartiment:
JA A LA VENDA
Imatge del poster de Life Is Beautiful Imatge del poster de Life Is Beautiful

Més info COMPRAR

La vida es bella (amb concert abans de la pel·lícula)

 • Bèl·lic
 • Comèdia
 • Drama
 • Romanç
La vida es bella (amb concert abans de la pel·lícula)

Acabem la 2ª temporada del Gran Sarrià Musical amb un esdeveniment molt especial consistent d’una sessió musical de la mà del trio de Jazz The Moonrivers interpretant temes de bandes sonores de pel·lícules i posteriorment la projecció de la pel·lícula.

Colpidora, divertida i entranyable, La vida es bella es va convertir en un instant classic amb aquesta bonica historia entre un pare i un fill jueus durant la 2ª Guerra Mundial. Guanyadora de 3 Premis Oscar l’any 1997; Millor Pel·lícula Estrangera, Millor Actor amb Roberto Benigni recollint l’Oscar saltant per sobre el pati de butaques i Millor banda sonora, amb el seu tema inconfusible que us espera en aquesta sessió en versió original subtitulada al cicle Gran Sarrià Musical. Vine a gaudir-la!

Durada total aproximada 175 minuts (concert + pel·lícula)

Any: 1997
Data d'estrena: 29/06/2024
País: Itàlia
Direcció: Roberto Benigni
Gènere: Bèl·lic, Comèdia, Drama, Romanç
Durada: 175 min.
Repartiment: Richard Sammel, Marisa Paredes, Omero Antonutti, Giorgio Cantarini, Gina Rovere
JA A LA VENDA
Imatge del poster de DogMan Imatge del poster de DogMan

Més info 02/08/2024

DogMan

 • Drama
 • Thriller
DogMan

La increíble historia de un chico (Caleb Landry Jones), marcado por una dura infancia, que encuentra la salvación a través del amor de sus perros.

Any: 2023
Data d'estrena: 02/08/2024
País: Estats Units
Direcció: Luc Besson
Gènere: Drama, Thriller
Durada: 113 min.
Repartiment: Tom Hudson, Christopher Denham, Tonio Descanvelle, Genevieve O'Neal, Avant Strangel
Imatge del poster de An American in Paris Imatge del poster de An American in Paris

Més info 28/09/2024

“Un americano en París” (amb concert abans de la pel·lícula)

 • Drama
 • Musical
 • Romanç
“Un americano en París” (amb concert abans de la pel·lícula)

Acabada la Segona Guerra Mundial, Jerry Mulligan (Gene Kelly), un pintor americà, es queda a París i exposa els seus quadres, que ningú no compra, a Montparnasse. Un dia té la sort de conèixer una americana milionària que decideix promocionar-ho. Al mateix temps, coneix una dependenta i se n'enamora.

Any: 1951
Data d'estrena: 28/09/2024
País: Estats Units
Direcció: Vincente Minnelli
Gènere: Drama, Musical, Romanç
Durada: 175 min.
Repartiment: George Davis, Isabel La Mal, Leo Mostovoy, Noel Neill, Bess Flowers
Imatge del poster de Joker: Folie à Deux Imatge del poster de Joker: Folie à Deux

Més info 04/10/2024

Joker: Folie a Deux

 • Crim
 • Drama
 • Musical
 • Thriller
Joker: Folie a Deux

Secuela de "Joker (2019), de nuevo con Phoenix como Arthur Fleck, y que muestra su relación con el personaje de Harley Quinn, interpretado por Lady Gaga.

Any: 2024
Data d'estrena: 04/10/2024
País: Estats Units
Direcció: Todd Phillips
Gènere: Crim, Drama, Musical, Thriller
Durada: min.
Repartiment: Lady Gaga, Joaquin Phoenix, Steve Coogan, Ken Leung, Troy Metcalf
Destacats
QuickShop