Sobre Mooby Aribau

MOOBY ARIBAU

Un dels multisales més populars de Barcelona ubicats en ple centre i amb una oferta de pel·lícules en versió doblada i versió original subtitulada. A més a més de les millors estrenes, Mooby Aribau acull a les seves sales la gran majoria de festivals de cinema de la ciutat.

La catorzena edició del D’A – Festival de Cinema de Barcelona se celebrarà del 4 al 14 d’abril de 2024 al CCCB, els Mooby Cinemes Aribau, la Filmoteca de Catalunya, el Zumzeig, la Casa Montjuïc i Paral·lel 62. La seu de la SGAE a Catalunya acollirà les activitats d’indústria del festival, agrupades sota el paraigua del D’A Film Lab Barcelona.

El D’A – Festival de Cinema de Barcelona és una cita cultural plenament arrelada a la ciutat que presenta un panorama internacional del millor cinema d’autor contemporani, combinant el descobriment de nous talents amb cinematografies consagrades. Un cinema que després de destacar en els grans festivals recala en un esdeveniment que celebra la cinefília i posa en primer pla la creativitat, personalitat i llibertat artística dels seus directors i directores.

ARIBAU CINEMA

La sala 5 d'Aribau Multicines recupera el nom històric amb el que es va inaugurar l’any 1962: Aribau Cinema. És la sala de cinema més emblemàtica de Barcelona i també la de més aforament de la ciutat amb més de 1.100 butaques. Està equipada amb una de les pantalles més grans i projecció 4K. Aribau Cinema, que és coneguda per acollir grans preestrenes, festivals i altres esdeveniments, també té una programació especial amb les millors pel·lícules d'estrena sempre en V.O., projeccions úniques de grans clàssics, sessions de Sing-Along dels musicals més populars, etc.

Per la seguretat de totes i tots aquest establiment no permet l’accés de patinets ni monocicles elèctrics a les seves instal·lacions.

Aquest cinema forma part de la xarxaEuropa Cinemas logo
1 / 4
 
2 / 4
 
3 / 4
 
4 / 6
 
5 / 6
 
6 / 6
 
QuickShop