Treballa amb nosaltres

A MOOBY CINEMAS apostem fort per la gent jove. Busquem joves amb iniciativa, que els agradi estar de cara al públic i amb gran interès pel sector de l'exhibició cinematográfica.

Formulari de contacte

Si consideres que aquests requisits s'adapten a tu i estàs interessat en treballar a un dels nostres cinemes, envia'ns el teu currículum a través d'aquest formulari. T'oferim la possibilitat de poder compaginar la feina a MOOBY CINEMAS amb les teves aficions o activitats.

Fitxers inferios a 5 MB. Només permès: PDF.

D'acord amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per la companyia Edificios y Espectáculos, S.L., com a responsable del tractament amb la finalitat de gestionar el procés de selecció de personal. La legitimació pel tractament de les teves dades personals és el consentiment prestat a aquests efectes. Les teves dades no seran cedides a tercers, llevat d’obligació legal. Tens dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment, així com a oposar-te al tractament, limitar el mateix, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el teu dret a portabilitat. Pots consultar com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional relativa al tractament de les teves dades aquí.

(*) Camps obligatoris
QuickShop